A NEW STANDARD IN DENTAL X-RAY

Servicii Visiodent

Toate centrele de imagistică dentară VISIODENT sunt totate cu computer tomografe – CBCT de ultimă generație și respectă principiile ALARA (As Low As Reasonably Achievable), conform normelor europene în domeniul radiologiei dentare.


VISIODENT

Radiografii dentare


Radiografiile dentare sunt imagini 2D pe care se pot vizualiza de la 1 dinte până la întreg aparatul dento-maxilar. Aparatura performantă pe care o folosim în centrele Visiodent ne permite să obținem imagini de o claritate ridicată cu o doză minimă de radiații.


AFLĂ MAI MULT


VISIODENT

Tomografii dentare


Tomografia computerizată cu fascicul conic (CBCT) oferă imagini tridimensionale ale tuturor zonelor aparatului dento-maxilar, imagini foarte precise atât din punct de vedere al dimensiunii, cât și a detaliilor, acestea fiind extrem de utile în toate ramurile stomatologiei.


AFLĂ MAI MULT


VISIODENT

OrthostudioÎn centrele Visiodent se pot realiza o gamă extinsă de investigații necesare medicilor ortodonți pentru stabilirea diagnosticului, planului de tratament, dar și pentru monitorizarea pacienților în timpul sau după un tratament ortodontic.


AFLĂ MAI MULTRADIOLOGIE DENTARĂ

RADIOLOGIE DENTARĂ


Copyright Visiodent 2022. Toate drepturile rezervate.Copyright Visiodent 2022. Toate drepturile rezervate.